Samarbeidspartnere

 

k54u1csk eCademy samarbeider med Læringsnettverket i attføringsbedriftenes bransjeforening i NHO Service. Læringsnettverket og eCademy tilbyr et konsept som kalles Læringsrommet. Det betyr et rom som er tilrettelagt med infrastruktur for nettbasert læring og bemannet med en veileder. Læringsnettverket satser på tilpasset læring og formalkompetanse for å gjøre sine deltakere best mulig rustet for et moderne arbeidsliv. I Læringsrommet får studentene en sosial arena for sine studier, og en veileder er behjelpelig med logistikk, studieteknikk, planlegging og motivasjonsarbeid.
einrw7uc Brisk Kompetansesenter holder til på Moa utenfor Ålesund. Brisk tilrettelegger for nettstudier og nettkurs gjennom konseptet «Læringsrommet». Brisk er medlem av Læringsnettverket i NHO Service.
 m7codxvt NISO ønsker å sikre sine medlemmer et godt utdanningstilbud . NISO har derfor inngått en samarbeidsavtale med eCademy. Medlemmene i NISO får 15 % rabatt på studiepriser. eCademy tilbyr også 1 gratis studieplass hvert semester til det medlemmet som gir den beste begrunnelsen for hvorfor nettopp han/hun skal få plassen.
 adzf0k4z Studentum finner du studentomtaler, nyhetsbrev og oversikt over eCademys kurs og utdanninger
 qfsg3z08 Jorunn Fragge Executive Secretary Search & Training har som sitt viktigste mål å utvikle
sekretærfunksjonen til en aktiv lederassistent / administrativ koordinator. JF arbeider aktivt med rekruttering av sekretærer/assistenter/administrative koordinatorer, samt øvrig back-office personell på alle nivåer.
Jorunn Fragge har bidratt i utviklingen av eCademys nettstudier Administrativ koordinator og Advokatsekretær.
 q3b11nbs Mamut (OSE «MAMUT») ble etablert i 1994 og er en ledende leverandør av administrative programvareløsninger og Internettbaserte tjenester til små og mellomstore virksomheter i Europa. Mamut tilbyr komplette og brukervennlige løsninger til markedets beste forhold mellom pris og ytelse med integrerte løsninger for økonomistyring/regnskap, salgsstøtte, kunde- og kontaktoppfølging (CRM), innkjøp/logistikk, lønn/personal, prosjektstyring, e-handel, domener, e-post og webhotell. Mer enn 400.000 kunder i Europa forenkler hverdagen med løsninger fra Mamut. Slik bruker eCademy Mamut!
 obf9n3ct Norsk Data Senter AS (NDS) er et norsk IT-selskap etablert i 1979. NDS er landsdekkende og har en kundeportefølje bestående av store og mellomstore kunder i offentlig og privat sektor. eCademy samarbeider med NDS, og vi kan derfor tilby deg som er student hos oss tilbud på Adobe, Office programmer og Pc pakker, ved å vise gyldig studentbevis. Noen av tilbudene finner du her.
 w9ckdfbf DataPower Learning er markedsledende innen e-læring og bøker for Microsoft Office og Windows. DataPower Learning er medlem av Microsoft Partner Network. Vår målsetting er at det skal være enkelt og stimulerende å lære. Vi har derfor lagt vekt på å være i front av utviklingen av e-læring i tillegg til tradisjonelle lærebøker. Pedagogikken er kjernen i DataPower Learning sin virksomhet og fellesnevneren i våre produkter.