Studentreferanser

 5 grunner til at Jeanette anbefaler Webmarkedsførerstudiet hos eCademy – Hos eCademy fikk jeg den relevante utdannelsen som paser godt i tiden med den digitale utviklingen, sier Jeanette Olstad Tharaldsen (32).
Les hele referansen
 10 grunner til at Marian anbefaler å studere Helseadministrasjonssekretær hos eCademy
– Jeg fikk sponset fagutdanning av forbundet jeg er organisert i, og fikk kompetansen jeg trengte for å utvikle meg videre. Jeg har jobbet hos Volvat i syv år, og med ett år hos eCademy gikk jeg fra helsesekretær til lederassistent, forteller Marian Hamre (47).
Les hele referansen
Ingri_Fosslund_AS og AKHar allerede fått flere relevante jobbtilbud
Administrativ koordinator – fremtidens sekretær. Jeg stortrives med dette studiet, og har allerede nå (halvveis i studiet) fått flere relevante jobbtilbud!
Les hele referansen
siv_kristin_korsvik_190911 HS og HK-001Ville bli bedre i jobben jeg allerede hadde
Helseadministrasjonssekretær og Helsekoordinator – jeg har fått andre og mer ansvarsfulle arbeidsoppgaver som er relatert til utdannelsen min.
Les hele referansen

10 grunner til at Ramona anbefaler Regnskapsmedarbeider-  eller Lønnsmedarbeiderstudiet hos eCademy
– Nå har jeg formalisert kunnskapen min, og fått jobb på et statlig kontor. Jeg har fått bedre tallforståelse, og har fått mye mer kunnskap og faginnsikt som kan passe i mange yrker, sier Ramona Arntzen Dahl (33).
Les hele referansen
May_Iren_Giil_KMNattevakt, husmor og deltidsstudent hos eCademy
Kontormedarbeider. Satt på ei nattevakt omtrent for eit år sidan og lurte på kva sjanse eg hadde til å komme vidare i livet mitt. Har jobba som hjelpepleiar i 17 år, og kjende at ”no er det faktisk på tide å bevege seg vidare”. Les hele referansen
Olav_Tuelo_Johannesen_NET_utviklerÅ være nettstudent hos eCademy er veldig fleksibelt
Webdesign
Det har vært enkelt å kombinere studier med fotballkarriere hittil.
Les hele referansen
cathrine_danielsen_AKMin motivasjon for å studere var å bli faglig oppdatert
Administrativ koordinator – fremtidens sekretær Min motivasjon for å studere ved eCademy var å bli faglig oppdatert.
Les hele referansen
Lena_Tønnesen_WMJeg kunne kombinere studiet med jobb og familieliv
Webmarkedsfører. Nettstudium var midt i blinken for meg da jeg måtte kombinere skolegang med full jobb og familie. Med god veiledning underveis i studiet startet jeg min egen nettbutikk.
Les hele referansen
Marita_Johansen_DNFulltidsmamma på vei til å bli Microsoft Systemingeniør!
Drift av nettverk. Jeg er en fulltidsmamma som ønsket meg en utdannelse, så det å studere over internett passer meg yppelig.
Les hele referansen
susanne_uthuus_WDStartet eget firma etter studier hos eCademy
Webdesign. Susanne Uthuus startet på Webdesign og syntes denne formen for undervisning passet hennes hektiske hverdag så bra at hun valgte å gå videre med Dynamisk webutvikling og Webmarkedsfører og sitter nå igjen med en bred kompetanse.
Les hele referansen
Roy_Sumstad_SMeCademy har god faglig kvalitet i studiene og en god læringsmodell
Nettverksadministrator Microsoft. For meg var det et naturlig valg å styrke egen faglige kompetanse med de to ”tunge” fagskoleløpene; Drift av nettverk (Microsoft Certified System Administrator – MCSA) og Systemingeniør Microsoft (Microsoft Certified System Engineer – MCSE)
Les hele referansen
Oyvind_Roer_DWJeg ser tilbake på dette som et godt og lærerikt studium
Dynamisk Webutvikling. Studiet på eCademy var for min del meget lærerikt. Det inneholdt relevant fagstoff for å lage webapplikasjoner med Visual Basic, SQL og ASP.NET. Noe jeg bruker daglig i jobben min.
Les hele referansen
Ragnhild_Olsen_WebutviklereCademy er unike på e-læring!
Webutvikler (Spesialisering i programmering)
eCademy tilbyr et bredt utvalg av studier, alt nettbasert – også forelesningene! Det passet perfekt – jeg kunne legge opp mitt eget studieløp!
Les hele referansen
Lena_Cecilie_Pedersen_WDNettstudier perfekt for toppidrettsutøvere!
Webdesign
Jeg anbefaler idrettsutøvere eller andre som reiser til å bruke nettstudiene som eCademy tilbyr.
Les hele referansen
Wail_Azzam_Nettv admUtdanning for å ta anerkjente sertifiseringer fra Microsoft
Nettverksadministrator Microsoft. Mitt mål er å jobbe på et høyt, profesjonelt nivå innen IT-drift. Derfor var det viktig for meg å velge en utdannelse som bygger på oppdatert kompetanse som næringslivet etterspør.
Les hele referansen
Tonje videreutdannet seg med full jobb og tre barn
Det er aldri for sent å gjøre det du egentlig vil. Slik tenkte også Tonje Gjelsten. I en alder av 42 år har den fulltidsjobbende trebarnsmoren med delt omsorg tatt et valg som hun håper vil starte en nytt kapittel i livet hennes.
Les hele referansen
Fagskolen gjorde det enkelt å kombinere jobb og studier
Ikke alle tar videreutdanning for å få seg ny jobb. Et godt eksempel på det er Martin Borander. Han stortrives som konsulent i IT-firmaet Teknograd, men han vil bli flinkere. Hvordan klarte han å kombinere en krevende jobb med studier? Fleksibiliteten han lette etter fant han i fagskolen eCademy.
Les hele referansen
– Nettstudier passer for alle
Om du vil friske opp skolekunnskapene, føler du står fast i jobben, har kommet til et veiskille i livet, vil å stå sterkere i lønnsforhandlinger eller ha en høyere stilling – alle har sine grunner for å ta videreutdannelse.
Les hele referansen
Marianne_Kokkerud_IT_okonomMine erfaringer med eCademy er veldig bra.
IT-Økonom. Mine erfaringer med eCademy er veldig bra. Gode lærere som er oppdaterte på faget sitt, og er aktive både i «timen» og på e-post. Det at det er en klassetime en gang i uka og obligatoriske innleveringer gjør at man ikke faller så lett av som man kan gjøre der man er mer overlatt til seg selv.Les hele referansen