Studentreferanser

Ingri_Fosslund_AS og AKHar allerede fått flere relevante jobbtilbud
Administrativ koordinator – fremtidens sekretær. Jeg stortrives med dette studiet, og har allerede nå (halvveis i studiet) fått flere relevante jobbtilbud!
Les hele referansen
siv_kristin_korsvik_190911 HS og HK-001Ville bli bedre i jobben jeg allerede hadde
Helseadministrasjonssekretær – jeg har fått andre og mer ansvarsfulle arbeidsoppgaver som er relatert til utdannelsen min.
Les hele referansen
Marianne_Kokkerud_IT_okonomMine erfaringer med eCademy er veldig bra.
IT-Økonom. Mine erfaringer med eCademy er veldig bra. Gode lærere som er oppdaterte på faget sitt, og er aktive både i «timen» og på e-post. Det at det er en klassetime en gang i uka og obligatoriske innleveringer gjør at man ikke faller så lett av som man kan gjøre der man er mer overlatt til seg selv. Les hele referansen
May_Iren_Giil_KMNattevakt, husmor og deltidsstudent hos eCademy
Kontormedarbeider. Satt på ei nattevakt omtrent for eit år sidan og lurte på kva sjanse eg hadde til å komme vidare i livet mitt. Har jobba som hjelpepleiar i 17 år, og kjende at ”no er det faktisk på tide å bevege seg vidare”. Les hele referansen
Olav_Tuelo_Johannesen_NET_utviklerÅ være nettstudent hos eCademy er veldig fleksibelt
Webdesign
Det har vært enkelt å kombinere studier med fotballkarriere hittil.
Les hele referansen
cathrine_danielsen_AKMin motivasjon for å studere var å bli faglig oppdatert
Administrativ koordinator – fremtidens sekretær Min motivasjon for å studere ved eCademy var å bli faglig oppdatert.
Les hele referansen
Lena_Tønnesen_WMJeg kunne kombinere studiet med jobb og familieliv
Webmarkedsfører. Nettstudium var midt i blinken for meg da jeg måtte kombinere skolegang med full jobb og familie. Med god veiledning underveis i studiet startet jeg min egen nettbutikk.
Les hele referansen
Marita_Johansen_DNFulltidsmamma på vei til å bli Microsoft Systemingeniør!
Drift av nettverk. Jeg er en fulltidsmamma som ønsket meg en utdannelse, så det å studere over internett passer meg yppelig.
Les hele referansen
susanne_uthuus_WDStartet eget firma etter studier hos eCademy
Webdesign. Susanne Uthuus startet på Webdesign og syntes denne formen for undervisning passet hennes hektiske hverdag så bra at hun valgte å gå videre med Dynamisk webutvikling og Webmarkedsfører og sitter nå igjen med en bred kompetanse.
Les hele referansen
Roy_Sumstad_SMeCademy har god faglig kvalitet i studiene og en god læringsmodell
Nettverksadministrator Microsoft. For meg var det et naturlig valg å styrke egen faglige kompetanse med de to ”tunge” fagskoleløpene; Drift av nettverk (Microsoft Certified System Administrator – MCSA) og Systemingeniør Microsoft (Microsoft Certified System Engineer – MCSE)
Les hele referansen
Oyvind_Roer_DWJeg ser tilbake på dette som et godt og lærerikt studium
Dynamisk Webutvikling. Studiet på eCademy var for min del meget lærerikt. Det inneholdt relevant fagstoff for å lage webapplikasjoner med Visual Basic, SQL og ASP.NET. Noe jeg bruker daglig i jobben min.
Les hele referansen
Ragnhild_Olsen_WebutviklereCademy er unike på e-læring!
Webutvikler (Spesialisering i programmering)
eCademy tilbyr et bredt utvalg av studier, alt nettbasert – også forelesningene! Det passet perfekt – jeg kunne legge opp mitt eget studieløp!
Les hele referansen
Lena_Cecilie_Pedersen_WDNettstudier perfekt for toppidrettsutøvere!
Webdesign
Jeg anbefaler idrettsutøvere eller andre som reiser til å bruke nettstudiene som eCademy tilbyr.
Les hele referansen
Wail_Azzam_Nettv admUtdanning for å ta anerkjente sertifiseringer fra Microsoft
Nettverksadministrator Microsoft. Mitt mål er å jobbe på et høyt, profesjonelt nivå innen IT-drift. Derfor var det viktig for meg å velge en utdannelse som bygger på oppdatert kompetanse som næringslivet etterspør.
Les hele referansen
Tonje videreutdannet seg med full jobb og tre barn
Det er aldri for sent å gjøre det du egentlig vil. Slik tenkte også Tonje Gjelsten. I en alder av 42 år har den fulltidsjobbende trebarnsmoren med delt omsorg tatt et valg som hun håper vil starte en nytt kapittel i livet hennes.
Les hele referansen
Fagskolen gjorde det enkelt å kombinere jobb og studier
Ikke alle tar videreutdanning for å få seg ny jobb. Et godt eksempel på det er Martin Borander. Han stortrives som konsulent i IT-firmaet Teknograd, men han vil bli flinkere. Hvordan klarte han å kombinere en krevende jobb med studier? Fleksibiliteten han lette etter fant han i fagskolen eCademy.
Les hele referansen
– Nettstudier passer for alle
Om du vil friske opp skolekunnskapene, føler du står fast i jobben, har kommet til et veiskille i livet, vil å stå sterkere i lønnsforhandlinger eller ha en høyere stilling – alle har sine grunner for å ta videreutdannelse.
Les hele referansen
10 grunner til at Ramona anbefaler Regnskapsmedarbeider-studiet hos eCademy– Nå har jeg formalisert kunnskapen min, og fått jobb på et statlig kontor. Jeg har fått bedre tallforståelse, og har fått mye mer kunnskap og faginnsikt som kan passe i mange yrker, sier Ramona Arntzen Dahl (33).
Les hele referansen
10 grunner til at Marian anbefaler å studere Helseadministrasjonssekretær hos eCademy
– Jeg fikk sponset fagutdanning av forbundet jeg er organisert i, og fikk kompetansen jeg trengte for å utvikle meg videre. Jeg har jobbet hos Volvat i syv år, og med ett år hos eCademy gikk jeg fra helsesekretær til lederassistent, forteller Marian Hamre (47).
Les hele referansen